• افتخاری دیگر برای شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان؛
  • مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان درصا به عنوان پژوهشگر برتر جشنواره جوان خوارزمی شناخته شد

  • ۰۸:۰۳ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۴
مدیرعامل شرکت دانش بنیان دیده رایان صنعتی اصفهان (درصا) به عنوان یکی از شرکت‌های مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان موفق شد در بیست و پنجمین جشنواره جوان خوارزمی با حضور وزیر عتف و دو تن از معاونان رئیس جمهور، با طرح سامانه هوشمند دانه‌بندی گندله رتبه دوم طرح‌های توسعه‌ای در بخش دانش پژوهان و فناوران را از آن خود کند.

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، یست و پنجمین جشنواره جوان خوارزمی با حضور محمد حسینی معاون امور مجلس رییس جمهور، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور و همچنین وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در سالن اجلاس سران جمهوری اسلامی برگزار شد.

مهدی حیدری، مدیرعامل شرکت دانش بنیان دیده رایان صنعتی اصفهان (درصا) که در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان استقرار دارد، در این دوره از جشنواره جوان خوارزمی با ارائه طرح سامانه هوشمند دانه‌بندی گندله به عنوان پژوهشگر، رتبه دوم طرح‌های توسعه‌ای در گروه تخصصی برق و کامپیوتر را از آن خود کرد از آنجا که جشنواره خوارزمی مورد حمایت یونسکو است، گواهی نامه‌ای از سوی این سازمان نیز به این فن‌آفرین اصفهانی ارائه شد.

مواد اولیه با کیفیت یکی از الزامات تولید در همه صنایع است بنابراین این مواد باید سنجش‌های کیفیت را به خوبی طی کنند. در همین راستا این تجهیز می‌تواند به صورت هوشمند و اتوماتیک کنترل کیفی مواد اولیه را انجام دهد و به کارفرما سطح کیفی مواد را اعلام کند. این فرآیند برای مجموعه‌هایی که مواد اولیه را تولید می‌کنند نیز کاربردی است و می‌توانند در مرحله پایانی فرآیند کار خود آن استفاده کنند.

در ساخت این تجهیز از فناوری هوش مصنوعی، بینایی ماشین، الگوریتم ژنتیک و شبکه یادگیری عمیق استفاده شده است و می‌تواند پس از آموزش با یک دیتا، بر اساس یک سیستم خبره درباره کیفیت محصول تصمیم‌گیری کند. از آنجا که این تجهیز به تولید کننده و مصرف کننده پیشنهاد می‌دهد چه متغیرهایی را برای بهینه کردن تولید می‌توان تغییر داد، می‌تواند به عنوان مشاور نیز در کارخانجات نقش ایفا کند. این سامانه تاکنون در 6 واحد تولیدی نصب شده و در حال فعالیت است.

گفتنی است جشنواره خوارزمی در چهار محور اصلی پژوهش‌های بنیادی، طرح‌های کاربردی، طرح‌های توسعه‌ای، نوآوری و فناوری و ابتکار و در ۱۸ گروه تخصصی شامل زیست فناوری، امنیت غذایی، بحران آب و کشاورزی و منابع طبیعی، صنایع و مدیریت هوشمند فناوری، مواد، متالوژی، نانو فناوری، فناوری اطلاعات، عمران، معماری و شهرسازی، هوافضا، هنر، فناوری های شیمیایی، هوش محاسباتی و فناوری کوانتوم، مکانیک، برق و کامپیوتر و طرح موفق در تولید ملی برگزار می‌شود که در این دوره از آن، 1405 طرح از جمله 480 طرح از 47 کشور حضور داشتند.

شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان تاکنون به عنوان حلقه واسط میان دولت، صنعت و دانشگاه در جهت توسعه اقتصادی مبتنی بر دانش و نهایتا تبدیل علم به ثروت در کشور ایفای نقش کرده است. هم اکنون در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان حدود 700 واحد دانش‌بنیان و فناور مستقر هستند

 

تعداد بازدید : ۴۰۱      تاریخ: 1402/12/14

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت